* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНа фокусАрхив - "На фокус"На фокус - 2005 г.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Центърът за изследвания и политики за жените най-сърдечно поздравява доц. д-р Красимира Даскалова, преподавателка във Философски факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, председателка на Българската асоциация на университетските жени и наша скъпа приятелка за избирането й за председателка на Международната федерация за изследвания върху историята на жените (International Federation for Research in Womens History, IFRWH) по време на конференцията на организацията в Сидни, Австралия (3-9 юли, 2005).

 

Екипът на ЦИПЖ високо цени нейната неуморна и сърцата работа да предоставя на съвременния читател все нови и нови доказателства за континуитета в развитието на женското движение в България.

 

От все сърце й желаем успех в новото поприще, както и в усилията да превърне след две години София в столица на Международната федерация за изследвания върху историята на жените!

 

Повече за конференцията на Международната федерация за изследвания по история на жените (3-9 юли в Сидни, Австралия) -  материал на Красимира Даскалова.


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF
Архив - "На фокус"
На фокус - 2010 г.
На фокус - 2009 г.
На фокус - 2008 г.
На фокус - 2007 г.
На фокус - 2006 г.
На фокус - 2005 г.
На фокус - 2004 г.
Съдържание
3 – 9 юли 2005, Сидни, Австралия

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА