* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоПрограмиГодишна срещаСофия 2007

Девета национална годишна среща - анонс
Обява

Имаме удоволствието да ви поканим на ІХ Национална годишна среща на НПО, ангажирани с проблемите на жените, която ще се проведе от 9 до 17 часа на 9 март 2007 г. в София, хотел „Света София”, ул. “Пиротска” № 18.

Тази година Националната годишна среща е посветена на Европейската година на равните възможности за всички и 60-годишнината на конституционното гарантиране на пълни и равни избирателни права на жените в България.

  • Тeма:Отговаря ли законодателният процес на дневния ред на българските жени?

Дискусията ще се фокусира върху проекта за Закон за равните възможности на жените и мъжете и анонсираното намерение на органите на изпълнителната власт за изработване на проект за закон за легализиране на проституцията в България.

Писмени заявки за включване в програмата по дискусионните панели с тема на изказването се приемат до 26 февруари 2007 г. на нашия електронен адрес: cwsp@cwsp.bg.

 

  • Регистрация: Желаещите да участват в срещата попълват електронния регистрационен формуляр на нашия уебсайт. Ако имате трудности или неясноти, моля да ни уведомите на адрес cwsp@cwsp.bg или на тел/факс: (02) 980 6265. 

  Запознайте се с окончателната програма на срещата! 

  • Финансови условия за участие: Центърът за изследвания и политики за жените покрива разходите за обяд на всички участници на 9 март 2006 г. и една нощувка в двойна стая в хотел „Света София” на един представител от участваща организация, ако няма удобен транспорт за идване на или връщане след приключване на срещата. Всички останали разходи, свързани с настаняването на повече от един представител и/или допълнителни нощувки, не се заплащат от организаторите. Транспортните разходи са за сметка на участниците.
  • Такса участие: Поради дискусионния характер на Националната среща 2007 г., не се предвижда подготовка на материали за участниците и няма да се събира регистрационна такса за участие. На срещата ще се води пълна стенограма, която ще бъде публикувана на нашия уебсайт.

 

Дарителска кампания "100-те българки"

 

На ІХ Национална годишна среща на НПО Център за изследвания и политики за жените обявява началото на дарителска кампания за набиране на средства за отпечатване на енциклопедичен сборник, посветен на 100-те българки, повлияли най-значимо развитието на България. Сборникът ще включва статии и снимков материал, подготвени от университетски преподаватели и научни работници от БАН. Предвижда се книгата да излезе до края на 2007 г.

 

Отправяме покана към всички наши съмишленици и приятели да се включат със своя принос в кампанията на място по време на срещата или като преведат желаната от тях сума на нашата банкова сметка:

 

HVB Bank Biochim, клон СИРБАНК, София, бул. „Дондуков” 18

BIC код: BACXBGSF      

IBAN: BG58 BACX 9660 1013 3756 06 – BGN

Основание: издание „100 българки”

 

В края на срещата ще обявим и събраната до момента сума в брой и по банков път. Всеки дарител ще сключи договор за дарение с Фондация „Център за изследвания и политики за жените”. Ежемесечно ще ви информираме на специалната страница на кампанията на нашия уебсайт за събирането на средствата. Имената на всички дарители ще бъдат публикувани с благодарност на нашия уебсайт и в изданието за 100-те българки, повлияли най-значимо развитието на България

 

 

Друга полезна информация, свързана с Годишната среща:

 


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF
Годишна среща
София 2007
София 2006
София 2005
София 2004
Съдържание
Обява
Програма

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА