* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНа фокус

ПОКАНА
(ЦИПЖ)
ПОКАНА

Уважаеми госпожи/господа,

Фондация "Център за изследвания и политики за жените" организира конференция за представяне на метода Диалог за комуникация и организационно развитие, която ще се проведе от 9.30 до 17.00 часа на 15 май 2012 г. (вторник) в хотел Best Western Premier Thracia, София, ул. "Солунска" № 30.

Методът Диалог може да се прилага широко в различни общности, организации и колективи като средство за организационно развитие и за преодоляване на проблеми и конфликти: в администрацията; в бизнеса; в армията; в образователните институции; в семейството; в партньорството; в процесите на формулиране на политики; в процедурите, изискващи съвместни действия; при формулирането на стратегии; при подготовката за вземане на решения; при медиацията; в процеса на интеграцията и ре-интеграцията; в процеса на учене в екип и др.
 
Целта на конференцията е да популяризира метода в България и да предостави възможност на партньорите по проекта от девет европейски страни да споделят опита си от прилагането му в различни сфери.

Програма на конференцията

        

 

Проектът се финансира от Програма „Учене през целия живот" на ЕС чрез секторна програма Грюндвиг „Многостранни проекти".

Тази публикация отразява изключително и само възгледите на авторите си и Европейската комисия или нейните служби не носят отговорност за използването на съдържащата се тук информация.


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА