* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНа фокусАрхив - "На фокус"На фокус - 2006 г.

Започва съвместно предаване на ЦИПЖ и ТВ Европа

Скъпи приятели, съмишленици и посетители на нашата интернет страница!

 

Центърът за изследвания и политики за жените започва съвместна продукция с Телевизия „Европа”, която ще бъде посветена на проблемите на равнопоставеността на половете в България, специфични проблеми на жените и мъжете, семейната политика, демографските въпроси, международното и националното законодателство по отношение на гарантирането на равнопоставеността на половете и избягването на дискриминацията на основата на пола, насърчаването участието на жените в онези области, които все още се смятат за територия на мъжете, както и обратното.

Надяваме се, че това ще бъде интересен опит на сътрудничество между неправителствения сектор и медиите с цел да се запълни една празнота в нашето медийно пространство, в което липсва целенасочено, задълбочено и системно отразяване на тези обществени отношения, както и поглед към нашия обществен, политически, стопански и културен живот през призмата на пола.

 

Тематичната рубрика ще се излъчва всеки вторник от 20.30 часа в рамките на предаването „Тази вечер” на Телевизия „Европа” и ще се повтаря на следващия ден. Предстоящите теми и участници в предаванията ще бъдат обявявани на нашата интернет страница тук. 

  

Повече за равнопоставеността на половете: всеки вторник от 20.30 часа по Телевизия „Европа” !


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА