* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНа фокус

Национална годишна среща 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Окончателна програма за срещата - тук

 

Имаме удоволствието да ви поканим на ІХ Национална годишна среща на НПО, ангажирани с проблемите на жените, която ще се проведе от 9 до 17 часа на 9 март 2007 г. в София, хотел „Света София”, ул. “Пиротска” № 18. 

 

Тази година Националната годишна среща е посветена на Европейската година на равните възможности за всички и 60-годишнината на конституционното гарантиране на пълни и равни избирателни права на жените в България.

 

Тeмата на срещата е „Отговаря ли законодателният процес на дневния ред на българските жени?” Дискусията ще се фокусира върху проекта за Закон за равните възможности на жените и мъжете и анонсираното намерение на органите на изпълнителната власт за изработване на проект за закон за легализиране на проституцията в България. 

 

Писмени заявки за включване в програмата по дискусионните панели с тема на изказването се приемат до 26 февруари 2007 г. на нашия електронен адрес: cwsp@cwsp.bgОкончателната програма на Годишната среща ще бъде публикувана на нашия уебсайт на 5 март 2007 г.

 

Желаещите да участват в срещата попълват електронния регистрационен формуляр на нашия уебсайт. Ако имате трудности или неясноти, моля да ни уведомите на адрес cwsp@cwsp.bg или на тел/факс: (02) 980 6265.

 

 

 

Още


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА