* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНовиниНовини от България

Дискусионен форум, посветен на превенцията на заболяванията на репродуктивното здраве: "Бъдете най-добрите приятели на себе си!"
08-11-2016   (ЦИПЖ)

 

На 7 ноември 2016 г. от 16.30 до 18.30 ч. в Столична библиотека, зала "София" се проведе дискусионен форум на тема "Превенция и борба срещу социално значимите заболявания в областта на репродуктивното здраве" с участието на проф. д-р Здравка Валерианова, ръководител на Националния раков регистър, г-жа Евгения Александрова, председател на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания, с водещ на дискусията г-жа Татяна Кметова, директор на Центъра за изследвания и политики за жените (ЦИПЖ).

Дискусията, която е част от проекта "Равенство за местно развитие - приносът на общността", изпълняван в партньорство от Фондация ЦИПЖ и Столична библиотека, имаше за цел да постави начало за активна гражданска дискусия, която да допринесе за подобряване на местните политики, насочени към жените и мъжете в столичния град.

Дискусионният форум, по думите на госпожа Татяна Кметова, е само началото на поредица от разговори между гражданите, НПО и местната власт, за това по какъв начин местните ресурси за превенция и борба със социално значимите заболявания, които засягат както жените, така и мъжете, могат да бъдат използвани по един по-ефективен начин в полза на гражданите. 
Най-важната тема в този разговор бе профилактиката на злокачествените заболявания, които нарастват всяка година.
Повече за Дискусионния форум.

 

 

 

 

 


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА