* English
* Начало
* Карта на сайта
Център за изследвания и политики за жените
CWSP.bg on Facebook
София 1000, ул. „Цар Асен” №38,
телефон: ++359 2 981 04 73, E-mail: cwsp@cwsp.bg
НачалоНовиниНовини от България

Ден на бащата, защото връзката с детето е важна!
12-06-2014   (Асоциация "Родители" и ПИК)

Асоциация Родители и фондация ПИК Ви канят на 15 юни на събитие по повод Международния ден на бащата, който се отбелязва всяка година в третата неделя на юни - повод да обърнем внимание на ролята на мъжката фигура за пълноценното израстване на детето.

 

До родителите:

"Защото връзката е важна!“

Ден на бащата

Децата ни имат нужда от силна връзка с двамата родители.  Всяка година в третата неделя на юни се отбелязва Международния ден на бащата - повод да обърнем внимание на ролята на мъжката фигура за пълноценното израстване на детето.


Можете да зарадвате бащите по много начини в този ден - 15 юни 2014 г. Една чудесна възможност е да дойдете между 11:00 и 13:00 часа пред Народния театър в София, където ще можете заедно с децата да усвоите изкуството на връзване на вратовръзки като символ на значимата връзка баща - дете. Всички семейства, които успешно се справят със задачата, ще си тръгнат с подарък вратовръзка. Най-малките пък ще могат да нарисуват специална картичка, с която да поздравят татко си за празника. Разбира се, участници във веселбата могат да са и дядовците, вуйчовците, чичовците - всички значими за детето мъже.


Кръжокът по връзване на вратовръзки ще отбележи откриването на уникалната фотоизложба „Татко и аз“, посветена на международния Ден на бащата. В продължение на няколко седмици, татковци от цялата страна публикуваха във фейсбук страницата “Аз съм татко и се гордея с това“ (https://www.facebook.com/GordTatko/app_1437891736464811) снимки на страхотни преживявания и моменти, показващи близката връзка между баща и дете. Всички снимки, участвали в конкурса, ще бъдат изложени на специални пана пред Народния театър.

Заповядайте пред Народния театър на 15 юни 2014 г. между 11:00 и 13:00 часа, за да покажем, че връзката е важна!"

Програма на събитето

 


 
  Назад Горе За печат Запази като PDF

© 2003, Всички права запазени
Център за изследвания и политики за жените

Влез | Контакти | Условия за ползване | Карта на сайта
Сайтът е създаден от СТРАТЕГМА